Vill nån?

Om jag någonsin kommer iväg till skranket för giftermål ska jag ta minst lika bra bröllopsbilder... M har ju faktiskt sagt att hon vill gifta sig med mig, men hon kommer aldrig flytta ihop med mig. Vi får väl se hur det utvecklar sig.

http://fishki.net/comment.php?id=34235

Tung vecka

Hela det här året har varit ganska tungt. Tråkigt eftersom jag hade stora förhoppningar om att det mesta skulle ordna sig. De senaste dagarna har varit sjukt jobbiga och det känns som idag var kulmen. Jag hoppas det i alla fall, för jag vill fan inte att det ska vara värre imorgon. Snarare tvärtom.

Jag har haft en del kontakt med mitt ex den senaste veckan. Bl a har jag fått veta att hon är gravid tillsammans med killen som hon lämnade mig för. De har varit tillsammans sen årsskiftet, så jag måste säga att det var snabbt jobbat. Som om inte det vore nog har hon mage att klämma ur sig att hon önskade att barnet var mitt... Det var ju hon som lämnade mig för honom. Hur fan kan hon då gå och tycka så? Hon ska ju dessutom behålla det och bilda familj med honom...

Idag påstod hon sig dessutom fortfarande älska mig. Men jag sa till henne att jag inte kan tro på det. Mycket har hänt alldeles för fort sen hon dumpade mig för att jag ska kunna lita på ett sånt uttalande.

Hon kom hem från sin semesterresa med sin "kompis" Jonathan den 1/1 och sa att hon var mycket lyckligare med honom. Då hade vi varit tillsammans i två år. Jag åkte ut på röven, och hon började renovera sin lägenhet för hon "ville inte att den skulle påminna om mig". I samma veva lyckas hon gå och bli på smällen och nu ska de bli sambos i den lägenhet som jag flyttade ifrån för knappt tre månader sen.

Jag har aldrig älskat en kvinna så mycket som jag älskade henne, och jag har fan i mig aldrig någonsin i hela mitt liv blivit så jävla illa behandlad av någon annan än henne. Jävligt dålig kombination...

Stolt ägare av en Lada Niva

I förrgår köpte jag så äntligen min drömbil. En röd Lada Niva från 1991. Rostig som fan och den behöver en hel del meck innan den kommer att gå igenom besiktningen utan anmärkning. Men fan vad kul det ska bli. Min tjej är inte riktigt lika imponerad. :)



Själv tycker jag att det är en riktig skönhet.


Krutröken har lagt sig för i år

Leksand spelade bort Malmö från elitserien igår. Härligt att vi lyckades åstadkomma något i år i alla fall. Ska vi inte gå upp så kan vi åtminstone göra livet surt för nåt annat lag. Kul att det var andra året i rad också. Förra året lyckades Leksand vinna med 6-5 i sista och avgörande matchen mot Malmö vilket innebar att de fick stanna i allsvenskan då med.

Årets kvalserie måste ju annars varit den jämnaste någonsin. Synd bara att Leksand inte hade chansen ända fram i sista omgången. Men det kanske inte är så förvånande egentligen när man förlitar sig på Huokko, Belfour och Karlberg som är äldre än jag. Karlberg som dessutom är en fena på att bara åka på en grilla i 75% av säsongens matcher. Man såg mot Västerås senast att han verkligen var taggad och han spelade grymt bra. Men det räcker ju inte att han gör det så sällan.

Vad Leksand måste göra är att skaffa en hårdför anfallare som bara borrar ner huvudet och kör rakt in på mål. Och han får inte vara över 30 år heller... Om man vill vara med och slåss i toppen tror jag inte på att köra med livrem och hängslen genom att ha Läck som dörröppnare och en gammal räv som Belfour i mål. Släng in en ung och hungrig målis och låt honom utvecklas istället! Läck gjorde ju en mycket bra insats i mål innan Belfour dök upp som gubben i lådan. Det hade varit fina fisken om herr Ejendal kunde lagt sina miljoner på att hyra in en målspruta av rang istället för en målis på dekis...

Tröttheten kommer smygande

Idag är jag ledig! Helt underbart skönt att inte göra ett skit. Jag sitter bara och dumsurfar hela tiden. Visserligen har jag lyckats få igång ett par tvättmaskiner så att jag har lite rena kläder att ta på mig i veckan, men det är nog allt. Hade planerat att sticka till gymet, men förkylningen är på frammarsch igen,så det får vänta tills imorgon förmiddag istället.

Var ute och åt med M igår. Jävligt god mat blev det och sen hängde vi in oss på Beefeater tillsammans med en massa Hammarbysupportrar som firade segern. Jag vill också vara så glad för en seger nån gång. Just nu känns det som om Leksand kommer att harva i Allsvenskan ytterligare ett år. Även om de vinner de två återstående matcherna mot Malmö och Brynäs kommer de att behöva hjälp av andra resultat för att kunna gå vidare. Vi får väl se hur det går. Om inte annat så är det ju jävligt jämnt i tabelltoppen, så nästan vad som helst kan hända. Det blir nervöst ikväll, men jag tror att jag ska tillbringa kvällen med M, så jag lär inte kunna följa vad som händer i matchen.

Till helgen hade jag lite funderingar på att åka upp till stugan, men det verkar som om det ska bli ganska kallt och risigt väder så det lockar inte så mycket. Så det kanske blir en tur till Malmö istället. Har ju fått mitt privatresekort nu så jag kan åka tåg hur mycket som helst. Sweet!!

My brain is mush...

Söndagskväll

Det här har nog varit en av de värsta helgerna i mannanminne på jobbet. Olyckor och bränder till förbannelse...

Nu sitter jag här och varvar ner med lite vin och Soundgarden i lurarna. Det finns ingen anledning att gå och lägga sig än - jag är alldeles för speedad för det. Synd, eftersom jag ska upp kl 0500 imorgon.

M har natten och sliter antagligen hund just nu, men jag hoppas att det blir lugnt för henne snart. Som tur var stannade Inger kvar för att hjälpa, själv fick jag inte. Och det finns ingen anledning att säga emot när M sätter den sidan till.

Igår var det en liten bjudning hemma hos M. Hon och mamma hade varit på Andy Warhol-utställningen på Moderna muséet och sen bjöd de på middag. Det var jättegott och trevligt, men M blev som vanligt sjukt distanserad. Det är inte så jävla kul att hon antingen blir rabiat eller avståndstagande så fort det är nån annan med i leken. Hoppas hon vänjer sig, för jag kommer fan aldrig att kunna vänja mig vid det här beteendet. Men jag tror att hon gör det, om inte annat så hoppas jag verkligen det.

Leksand vann ju idag också. Synd bara att de inte kan vinna de är matcherna som kan ge dem den där extra skjutsen upp i eliten. Att spöa Västerås på bortaplan är kanske ingen bedrift egentligen... Speciellt inte när man gör det med ett nödrop. Det är ju själva fan att man inte kan få glädjas åt att se sitt favoritlag gå upp i eliten...

På väg

Så är det dags att nyktra till igen för att vingla iväg till jobbet. Igår när jag gick därifrån var jag så stressad att jag skakade. Tur att M och Annika var på Kelly's så att jag kunde sluta upp och hälla i mig en halv back öl.

Nu har jag precis skickat iväg M till frisören. Hon har så jävla ont om pengar så jag fick skicka med henne en sedel som täcker kostnaden för besöket.


Hon har heller inte råd att köpa pendelkort, så jag fick snällt sätta över 700 spänn på hennes konto. Dyr i drift den där kvinnan. Men jag resonerar som så att om jag har pengar gör det mig lyckligare att ge dem till henne så att hon är glad, än att jag kan logga in på internetbanken för att titta på dem. It's only money....

Igår hittade jag två lösningar som jag funderar över angående dusch i stugan. Antingen blir det en Finsk varmvattentunna så att man kan tvaga sig.


Eller så blir det en vedeldad dusch.


Just nu lutar jag lite mer åt duschen. Kan bli jävligt najs att bygga ett litet duschskjul som man eldar varmt och mysigt. Vi får se... Tunnan är billigare, men duschen kostar bara 6000 kronor. Inte så farligt det heller. Men projektet börjar växa till sig betänkligt. Förstår inte riktigt hur fan jag ska hinna med allt i sommar...

Just a perfect day

Även om gårdagen gick åt helvete, framför allt vad gäller hockeyn, så lyckades jag prestera en jävligt bra dag idag.

Först var jag och tränade en timme och tog ut mig ganska hårt. Mest på grund av att jag påbörjade "Projekt BEACH -08" väldigt, väldigt sent... Men det börjar bli lite ordning på torpet nu.

Efter träningen bestämde jag mig för att ge ETC en chans till och äntligen hittade jag lite snygga kläder. Det blev en T-shirt som jag såg på zoovillage igår (men den fanns bara i xxl där) och en sweatshirt som jag gått och suktat efter länge.


Tur det, eftersom jag inte hittade nånting när jag var ute och letade i tre timmar igår. Well... Jag hittade ju en jävligt snygg, svart kortärmad skjorta. Men tyvärr kom den från Fifth Avenue Shoe Repair vilket gjorde att den gick loss på en tusenlapp, om inte mer....

Sen bar det av till Norr Mälarstrand med M. Vi satt på en brygga där och drack ett par flaskor vitt vin tillsammans. Det var helt underbart. Vi har inte haft tillfälle att tillbringa tid ihop, bara hon och jag, på flera veckor. Så efteråt stack vi till Ringen och handlade så att vi kunde gå hem till mig och laga husmanskost. Lite mer vin och sex sen var maten klar. Och så satte vi såklart på "Anywhere is Paradise" med Stefan Andersson på repeat.

This one's for you....



Paus igen

Och nu är det ännu mer nervöst än tidigare... 3-3 och Mora är oroväckande bra. Leksand bara slår undan och kontrar. Jag vill se det där pressande och snabba Leksand som vi fick se i början av andra, även om det ledde till att det blev alldeles för öppet bakåt ibland.

Snälla, snälla, snälla se till att ro hem tre poäng från Mora!!

Det här är mer nerpåfrestande än den värsta skräckisen man kan tänka sig. Om sedan Brynäs förlorar poäng i Malmö kommer Leksand gå upp på andra plats i serien. Det trodde jag aldrig efter de två inledande förlusterna...

Tre-Två

Det började dåligt, men sen svängde det snabbt till Leksands fördel. Men säg den glädje som varar... 3-2 till Mora efter en intensiv första period. Jag var fysiskt förstörd innan matchen började, men undrar om jag inte börjar packa ihop psykiskt också nu. Jag orkar inte med sån här påfrestning...

Snälla LIF, ös in tre eller fyra mål lite snabbt och lätt så här i början på andra. För ett gammalt fans skull....

Jag skulle gett min högra arm, eller åtminstone min otroligt enerverande mor, för att få vara på plats i Mora och se matchen.

Back in the loop

Sådär ja! Då var man tillbaka i vardagen igen. Fyllde ju 31 i fredags och det slet hårt på en alkis... Att sedan åka direkt på Finlandskryssning var kanske inte smartaste draget jag gjort. Jag var fortfarande bakis idag (tisdag) efter att ha druckit sista drinken vid åttasnåret på söndagskvällen.

Igår var dessutom en dag som kommer att gå till historien. Jag låg och bearbetade bakfyllan i ett medvetslöst tillstånd i M's säng när telefonen ringde. Det var chefen som undrade var fan jag var... Jag skulle ju börja kl 0600. Så det var bara att pallra sig upp och pysa iväg till jobbet. Fy faaaaan!!

Jag satt som en zombie och bara glodde rakt fram hela förmiddagen. När sen M kom till jobbet var hon lika sliten som jag, trots att hon fick sova flera timmar mer än mig... Idag när Susanne kom till jobbet visade det sig att det inte bara var jag och M som fortfarande var bakis.


Nu ska jag inte dricka sprit förrän tidigast imorgon... Right back at it!

Snart smäller det i Mora. Så jävla skönt att Leksand lyckades tvåla till ärkerivalerna i lördags. Nu gäller det bara att upprepa bedriften om några minuter. Har köpt matchen på TV4 Sports hemsida så jag slipper hänga på krogen... Lägger hellre 50 spänn på att sitta hemma och dricka vatten än att behöva hänga i en ölstinn bar och hälla i mig ännu mer alkoholhaltiga drycker.

Fy fan vad jag är nervös.

Och fy fan vad jag är kär i M! Hon behandlade mig fruktansvärt illa i lördags när vi var fulla, men jag studsar bara tillbaka. Förstår egentligen inte vad det är som gör det, men jag kan leva med hennes misstag i förvånansvärt stor utsträckning. Så länge hon inte trampar i klaveret med nån annan så kan vi nog överleva ganska länge ihop.

Jag vet ju att hon gör som hon gör för att hon inte är van vid att någon är schysst mot henne och verkligen gillar henne för den hon är. Det kan säkert vara en skrämmande känsla om man inte varit med om det förr... Hoppas hon vänjer sig snart.

Nu ska jag hålla tummarna för att Ed Belfour nollar Mora igen...

RSS 2.0