31,00274 år gammal, ungefär

Jag gjorde verkligen vad jag kunde igår för att glömma vad som hänt i mitt liv de dryga 30 år som har gått. Men uppenbarligen blev jag inte tillräckligt full, för jag har bara glömt vad som hände igår.

Ännu ett

Då kan man bocka av ännu ett år. Jag har definitivt passerat höjdpunkten i mitt liv och är ohjälpligt på väg utför. Men å andra sidan kommer jag aldrig vara yngre än vad jag är just nu. Det känns ganska bra.

Om man betänker min livsstil så lever jag friare och med mer fart under galoscherna än de flesta 25-åringar. Så det där med ålder är bara ett nummer som man inte ska hänga upp sig på.

Om några timmar kommer grabbarna + M och invaderar min lägenhet. Borde städa till den lite innan dess. Men jag är så jäkla seg. Sov tre timmar igår eftermidag och sen ytterligare 12 inatt. Den här jävla förkylningen vägrar släppa taget. Och så ska vi på kryssning imorgon... Yikes!


image54

and counting...

Never ending story

En riktig gammal filmklassiker. För att inte tala om låten med Limal, eller vad han nu hette.

Var ute på Stockholm igår, innan vi hamnade på Pet Sounds. Trevligt som fan, men inte så genomtänkt med tanke på att jag började kl 0600 idag och var på god väg att bli förkyld redan innan jag gick ut. Eller "bli" och "bli"... Jag har fan varit förkyld i tre veckor och det börjar bli jävligt tråkigt.

Just nu ligger jag i sängen och följer Rögle-Leksand på Aftonbladets resultatrapport. Inte så väldigt exalterande, men glädjande att LIF fick in en kvitteringspuck här i tredje så att det nu står 2-2. Hoppas de kan raka in en till och snuva skåningarna på alla poängen.

Var förresten på bio igår. Såg Daniel Day Lewis i There will be blood. Om man går in och kollar vilka filmer han medverkat i på Imdb så kan man inte annat än imponeras. Vilken jäkla lista... Han har verkligen integritet och förmåga att hitta bra manuskript. Nu var väl inte There will be blood den bästa film jag sett, men den var sevärd. Helhetsupplevelsen sänktes dessutom ganska kraftigt av att familjen som satt bredvid mig nog bara varit på bio i Folkets Hus hemma i Tidaholm förut. De satt och pratade och SMS:ade friskt hela filmen. Och den är ju ändå 2,5 timme så det hanns med en hel del.

Nu måste jag kurera mig. För imorgon fyller jag 31 och då går det inte att vara sjuk. Och sen är det ju kryssning till helgen.... Jag längtar inte till måndag!


Googlesvar

Hittade en skojig lista. Istället för att svara på frågorna skriver man in svaret i Google's bildsök och lägger in den första bilden.

Vilket var ditt första smeknamn?


Vilken var titeln på det första albumet du köpte?
image34

Vad hette din första bästa kompis?


Vad hette ditt första hångel?
image36

Vad hette ditt senaste hångel?

image37

Vilken stad är du född i?


Hur lång är du i centimeter?


Från vilket land kommer din favoriträtt?


Vilket var ditt bästa skolämne?


Vilket var ditt sämsta skolämne?


Vad heter din favoritkrog?
image43

Vilken tidning läste du senast?


Vad heter boken du läser just nu?
image45

Vad heter albumet du köpte senast?
image46

Vilken kroppsdel är du mest nöjd med?
image47

Vilken kroppsdel är du minst nöjd med?
image48

Vilken kroppsdel tittar du först på hos en potentiell partner?
image49

Var är du just nu?


Vad ser du när du tittar ut genom fönstret just nu?
image51

Vad ska du äta till lunch idag?
image52
Vad ser du mest fram emot just nu?
image53


Saknaden efter nån man aldrig lärde känna

För 9 år sedan lämnade jag Sverige för att bo i Kanada och USA i ett par år. Jag åkte dit för att plugga men stannade kvar eftersom jag träffade en tjej där som jag var ihop med i tre år. När jag åkte iväg dit hade jag ganska nyligen upptäckt Elliott Smith. Tjejen jag träffade där gillade också Elliott väldigt mycket och vi lyssnade på honom jämt. Det var också under min vistelse i Nordamerika som jag lärde mig att spela ungefär hälften av Elliotts låtar på gitarr. Han var en underbar musiker. I det här klippet sitter han hemma i sitt vardagsrum och spelar en av de svåraste och vackraste låtarna han någonsin skrivit. Första tagningen och det sitter perfekt. Till och med hans annars inte helt perfekta sång är hur tajt som helst.



I slutet av oktober 2003 hittade hans flickvän honom död på en soffa i hans hem. Kanske soffan som syns bakom honom i filmen? Han hade huggit sig själv i bröstet en eller två gånger med en kniv. Kanske inte det vanligaste sättet att ta livet av sig, och det har därför också gett upphov till en hel del spekulationer kring om det var ett mord eller självmord.

Att han var deprimerad och gick på droger var det nog ingen som kunde missa. Hans sista år var inget vidare om man ville se en bra liveshow, men jag hade tur som såg honom ganska nykter och han verkade vara på gott humör. Jag fick tillfälle att träffa honom och prata lite efter showen och det var en väldigt tystlåten men vänlig och tillmötesgående Elliott jag fick träffa. Han stannade och skrev autografer till alla som ville ha, och han lade alltid ner tid på att fråga vem autografen var till och ritade alltid dit sitt lilla hjärta...

Det är väl lika bra att jag lägger upp hela filmen Lucky 3 som spelades in 1996. Medan han fortfarande såg hyggligt fräsch ut...




Fan vad jag saknar honom, och jag fick aldrig ens lära känna honom...

För alla er som sökt svaret

23

 


Påskens afton

Påsk.... De flesta firar påsk med sina familjer och åker hem för att äta en massa ägg och mysa tillsammans. Men vi stackars själar som inte har nån familj att fira med då? Jag har ju visserligen en mamma och en pappa, men dem pratar jag knappt med. Mamma och jag hörs väl av en gång i månaden max och pappa har jag bara pratat med två gånger de senaste 20 åren. Och då är det ganska exakt 13 år sen sist. Det är fan 23 år sen jag träffade honom. Undrar om han tänker på mig ibland också...

Ska jag skylla på dem för att jag är alkis, eller är det mitt eget fel? Jag lider inte av det än i alla fall... Så jag behöver ingen att skylla på i nuläget.

Hittade ett par låtar på youtube som jag inte hört på evigheter som jag gärna delar med mig av.









Så är det när man träffar rätt. Hoppas jag gjort det nu... Det är i alla fall första gången som jag känner att min motpart verkligen gillar mig också. Om det beror på mig eller henne låter jag vara osagt...


Tillbaka i civilisationen

Jäklar vad kallt det var i Hyttkvarn! I brist på dator videobloggade jag lite...

igår



idag



Så har man testat att videoblogga också. Verkar funka ganska bra. Synd bara att jag var tvungen att åka hem idag. Hade tänkt stanna där uppe tills imorgon, men eftersom taket är så jävla otätt hjälpte det inte hur mycket jag än eldade. På natten var det helt ok eftersom jag låg nerbäddad i en sovsäck omgiven av filtar och fällar. Men att springa utomhus en hel dag utan möjlighet att kunna gå in och värma sig blev för mycket.

Jag fick i alla fall måtten tagna som jag behövde för att skissa på sommarens projekt och så fick jag ju in bilen i garaget, om än precis. Det slog nog på mindre än en decimeter både i längdled och bredd... Undrar hur jag ska få in min Niva. Antar att den är både högre och bredare än min Corolla.

Igår var jag ju dessutom på hockey i Ejendals arena. Leksand åkte på däng mot Brynäs, och nu undrar jag om ändå inte chansen att gå upp har försvunnit. Redan... Efter tre års väntan och längtan såg det ju så bra ut och så är det över efter två matcher. Men jag har alltid sagt att Leksands IF är alltid sämst när det gäller. De kan vinna serien med trehundrasjuttio poäng, men ändå inte vinna en slutspelsmatch mot det sämsta laget i ligan. Så har det varit så länge jag kan minnas. Men å andra sidan föddes jag ju precis efter de tog sitt förra SM-guld.

Leksand har ju dessutom alltid kallats Lirarnas lag. Jag vet precis varför de inte gör det längre, även om Groseks mål igår var en delikatess.

I alla fall... Jag åkte hem idag, vilket blev ett litet äventyr. Eftersom jag bestämde mig för att ställa bilen där uppe fick jag först gå till Sågmyra. M ringde medan jag gick där och filosoferade och då ställde jag mig och tittade ut över sjön och insåg hur jävla vackert det är runt stugan.


I ren glädjeyra utbrast jag i telefonen "Du kan inte fatta hur vackert det är här just nu! Jag önskar att du vore här. Och det allra bästa är att ingen kan ta det här ifrån mig!"

Ingen utom fogden, svarar hon då. Bummer...

På bussen till Falun såg jag en skön lirare som uppenbarligen gillar att färgmatcha. Antar att detta är hans påskoutfit. Undrar hur han ser ut till midsommar... Grönt kanske? Till jul är ju inte så svårt att lista ut vilken färg han bär, men till Pingst? Vad fan är pingsten till för anyway? Den kan ju inte vara instiftad för att man ska gifta sig, eller? I alla fall, here goes...


Nu ska jag fortsätta min tv- och öl-kväll i min ensamhet. M och Marie har tjejkväll så jag får snällt sitta på min egen kammare och filosofera. Men jag skulle ju egentligen varit i Dalarna så jag får väl skylla mig själv antar jag....

Konsten att stänga en bar

Varenda gång åker vi ut med diskvattnet. Jag förstår inte varför! Jag och M trodde att stället vi var på igår stängde kl 24 igår, så vi hetsdrack som två guldfiskar som legat utanför akvariet och flappat i en vecka. Tio minuter i midnatt frågade jag en bartender om de verkligen stängde kl 24, men då visade det sig att de stängde 03... Så jag var inte hemma förrän halv fyra i morse. Såklart...

Men jävlar vad kul vi hade. Det var schlagerlounge, vilket såklart gjorde att musiken ibland lämnade en hel del övrigt att önska. Men det var trevligt. Vad vi inte riktigt märkte var att stället förvandlades till gaybar framåt 01 eller så. Till slut var det bara en massa killar kvar och kanske en och annan fag-hag... Det gick tom så långt att bartendern kom fram till M och sa "Va kul att ni stannar kvar ändå!". Vi fattade ingenting - just då...

När vi väl kom hem drog vi igång en gammal favorit på repeat på stereon. Undrar just hur poppis det var hos grannarna... Har ju redan tillräckligt mycket problem med dem. Här är den i alla fall. Vilken härlig klassiker det är sen då! Och den har definitivt kvalificerat sig till att vara vår låt.


Nu sitter jag och laddar inför resan till Dalarna imorgon. Borde väl egentligen packa mina grejor eftersom jag kommer ha grymt bråttom iväg imorgon så att jag kommer i tid till matchen. Måste ju dessutom slänga in sommardäcken i bilen innan jag drar...

Scent

Idag har jag inte druckit en droppe alkohol... Pride!!

Och det lär inte bli nåt imorgon heller. Men jag måste fan gå på systemet snart så att det blir lite ordning på torpet. Till helgen ska jag inte vara nykter mer än nödvändigt. Ska upp till lantstället och röja runt lite. Ska dessutom ställa av stackars Toyotan där uppe. Får väl damma av den till sommaren igen. Men ingen bil betyder att jag kan dricka oftare, för jag behöver aldrig oroa mig för att jag ska ut och köra dagen efter, eller samma dag för den delen. Sweet!

Var precis hemma hos M. Måste lära mig att inte älta saker så mycket. Jag har jobbat på det länge och det har blivit bättre, men hon lackar ur som fan när jag gör det. Det blir aldrig bra...

Over and out!

The sweetest winds blow across the south

Idag har varit ännu en improduktiv ledig dag. Jag vet inte varför jag har så jäkla svårt för att få ändan ur vagnen när jag är ledig. Och innan jag ens funderar över det ska jag koka kaffe!

------

Jag har ju helt bommat att dricka det idag. Mange trodde att det kunde vara därför jag var på så jävla dåligt humör. Jag vet inte... Själv brukar jag bara märka av det i form av huvudvärk, men humöret drabbar ju ofta andra.

Egentligen tror jag att mitt dåliga humör beror på M. Hon blev så jävla grinig igår helt plötsligt. Vägrade att prata med mig också. Sen pös hon bara iväg som fan i morse utan att säga hej då knappt. Men hennes dåliga humör har också en förklaring som jag inte orkar gå in på, men jag kan ju säga så mycket som att den största anledningen inte är den som inträffar en gång  i månaden. Men kombinationen visade sig vara ödesdiger.

I vilket fall som helst så var vi i Eskilstuna igår för att hälsa på hennes familj. Jag var nervös som fan. Vi har ju bara varit ihop i en månad, men det var tydligen redan dags. Jag vet inte riktigt om jag fattat hur seriöst hon tar på detta. Samtidigt som det ibland känns som om hon skiter i mig. Jag håller mig på lagom avstånd, även om jag trillat som fan för henne redan så känns det som om det är mest hälsosamt att göra så. Dessutom är det ju inte alls speciellt länge sedan jag (helt knäckt) kom ur ett flerårigt förhållande.

Var förresten hemma hos exet idag. Hennes nya kille har verkligen tagit min plats fullt ut. Det är helt jävla sjukt. Han har köpt en bil (större och finare än min såklart) för att hon ska kunna ta ut hunden och slippa använda min bil. De har målat om vardagsrummet för att (och jag citerar verkligen!) :

"Jag vill inte att något här hemma ska påminna oss om dig"

De har flyttat in min cykel i ett annat förråd och så har han ställt sin cykel där min stod innan. Han springer runt i mina byggarkläder och fixar i min förra lägenhet... Så det första jag gjorde på väg hem var att åka och köpa en helt ny uppsättning. För kläderna kan de behålla. Jag vill fan aldrig se dem igen.

Det praktiska i snickarbyxor väger antagligen upp hur mycket de påminner om den rättmätiga ägaren...

Nåväl, för att fortsätta lite på gårdagens besök hemma hos de nya svärföräldrarna så var det mycket trevligt. Först var vi hemma hos M's lillebror som fyllde 26 igår och hälsade på. Han bor i ett litet torp mitt i ödemarken utanför Eskilstuna. Ganska mysigt ställe, men det kändes inte som att han är den händiga typen som kommer att fixa och se till att det hålls efter där ute. Vi får väl se hur länge de står ut. M's föräldrar var jäkligt trevliga att ha och göra med. Mycket skönt, eftersom de lika gärna kunde varit väldigt skeptiska till sin dotters nya kille med tanke på M's historia. Det kommer inte att bli några problem att umgås med dem i framtiden.

Speciellet inte om jag jämför med det skåp till svärmor jag hade i mitt förra förhållande. Vi hamnade verkligen på kant med varandra från första början. Men lärde väl oss att efterhand acceptera varandra vad tiden led. På slutet skulle jag nästan vilja säga att det gick ganska bra att umgås med henne. Men det var fortfarande långt kvar tills att jag skulle vilja umgås med henne. Nu slipper jag det helt!

De är inte ens hemma på fredag när jag ska dit för att hämta mina sommardäck. För då är hela familjen (inklusive min ersättare) på landet och firar påsk. Jag skulle aldrig dra in M i min familj så kort efter att jag varit förlovad med J. Det skulle för fan vara pinsamt...


Ska ge mig ut och köra om en timme eller så. Ska parkera bilen hemma hos M för här kostar det fan 200 spänn om dan att stå. Det blir 600 kronor innan jag kommer iväg till landet på fredag. Då kan jag lika gärna skita i att köra upp eftersom jag tänkte att jag skulle ställa av bilen där uppe för att slippa betala vägskatt och försäkring för en bil jag använder en gång varannan månad. Helst av allt skulle jag vilja sälja den och köpa en Niva istället. Vet inte om det är så smart eftersom Toyotan är en bra bil som kommer att hålla jäkligt länge till och jag kommer aldrig att få tag i en så bra bil igen för de pengarna...



Toyotan i en kö på väg mot centrum. Notera den moderiktiga rattmuffen som verkligen är skön att hålla i.

Jag tror att jag också ska börja skriva 15 inlägg om dan istället för att skriva ett långt. Då kommer jag lätt att segla upp på listan över de mest aktiva bloggarna...

Håller förresten på att leta biljetter till Leksand-Brynäs på fredag. Jag kommer ju vara i Leksand och det hade varit oerhört kul att få se matchen på plats. Jag som aldrig ens varit i Ejendals arena än. Tyvärr kostar biljetterna runt 600-700 kronor på nätet just nu, men jag ska ge mig upp till arenan på fredag och se om jag kan få tag i nåt. Annars får jag väl hänga in mig på nån pub och kolla. För se matchen måste jag bara göra! I slutet av kvalserien är det detta vi vill se!

image29

Men jag är övertygad om att Ed Belfour kommer att spela ut hela sitt register i kvalserien. Som gammal NHL-räv måste detta vara precis vad han kom hit för! Eller?


Hemmakväll

Ikväll är första gången den här veckan som jag inte är ute och dricker sprit. Skönt som fan, om inte annat för att jag ska upp igen kl 0500 imorgon. Dessutom får bihålorna en liten respit. Hoppas de tar till vara på chansen och återgår till normalläge.

Nu ska jag peta i mig lite vitaminer och piller, sen blir det lopplådan! Sweet

Om det nu lönar sig att lägga sig. Det låter som att grannarna ovanpå bestämt sig för att möblera om såhär på söndagskvällen....

Infekterad

Det känns som om hela jag är infekterad. Jag fattar inte varför den här jävla förkylningen inte bara lämnar mig och min kropp ifred. Jag ligger ju hemma och sover mest hela dagarna. Dessutom trycker jag i mig allehanda mediciner och extrakt vilket borde påskynda processen. Har ju dessutom så jävla ont i huvudet hela tiden vilket drar ner medelbetyget på dagarna ganska kraftigt. Blev dessutom utskälld inatt för att jag snarkade...

Ikväll ska jag och M ut och dricka lite öl. Får väl testa att angripa sjukdomen från det hållet nu när den visat sig vara envis som fan trots att jag tagit hand om mig.

Klippte mig idag för första gången på tre månader. Det känns konstigt att inte längre ha långt hår, även om det inte är direkt kort nu heller. Men jag vänjer mig nog. Ska hoppa in i duschen snart för att kunna stajla till det som jag vill ha det. Det är alltid lika intressant att se vad frisören har gjort.

Det är omöjligt för nån som inte har haft det här burret i 30 år att förstå hur man måste hantera det för att det ska bli som jag vill ha det. Så jag låter alltid dem slänga i vilka produkter de vill och stajla hur som helst. Sen går jag hem och tvättar ur allt och fixar själv...

Håll tummarna!

Jag tror förresten att jag och M börjar bli ordentligt kära i varandra. Det här kommer nog bli mycket mer seriöst än vad någon av oss kunde ana. På måndag ska jag dessutom träffa hennes familj....

Min gode vän Johan...

...han är en kul krabat
han har äpplen fram och en kulvert bak.

Allvarligt talat så är jag orolig för Johans hälsa. Han har mer eller mindre sagt upp kontakten med mig, Micke och M. Dessutom har han bara SMS-kontakt med sin flickvän, och det enda han säger är hur mycket han älskar henne.

Han är en aning konstig eftersom han är schysst mot mig när vi pratar, men sällan hör av sig när han säger att han ska göra det. Dessutom skickar han SMS med skitsnack om mig och Micke till folk som han vet om att vi känner och som han vet kommer att berätta det för oss. Jag fattar inte riktigt vad som pågår...

Vi får väl se om han ringer mig nån gång. Kan tänka mig att hans tjej också vill att han ska göra det snart... Hon börjar bli duktigt nervös.


I shouldn't even be here

Idag borde jag definitivt var hemma och vara sjuk. Men det är ju så jävla dyrt att vara hemma så man har ju inget val. Sitter och hostar och hackar över alla mina kollegor. Hoppas jag inte smittar dem så att de måste vara hemma....

Fick just veta att jag inte får bo kvar i min lägenhet efter den 31/5. Jag som precis flyttade in... Jag trivs dessutom bra som fan så det är jättesynd. Min hyresvärd hyrde ut svart till nån tjej innan hon hyrde ut till mig. Den tjejen har enligt uppgift inte skött sig speciellt bra vad gäller hyra och sånt, och uppenbarligen har hon inte varit den optimala hyresgästen vad gäller uppförande heller med tanke på klagomålen. Synd bara att det kommer att drabba mig. Jag hade ju planerat att ha min inflyttningsfest den 28/3 men det kanske får bli en kombinerad inflyttnings- och utflyttningsfest nu.

Hittade en grymt snygg soffa på bolagret. Glad att jag inte köpte den eftersom jag snart inte har nånstans att ställa den...



Får väl se till att hålla mig på god fot med M så att jag har nånstans att bo när det roliga är över, men det fina i vår relation är ju just det att vi inte ses så ofta. Saknaden hinner infinna sig, och jag tror att det är nödvändigt för att vi ska klara oss mer än några månader. Jag ska göra vad jag kan för att inte hamna hos henne igen, för jag vill behålla henne som flickvän.

Så sliten

Har varit i Luleå hela helgen. Det är verkligen inte mycket bevänt med mig just nu. Skulle gärna vilja kalla mig själv en sorglig ursäkt för människa...

Förkyld som fan och vill bara ligga i sängen och titta på film och äta godis. Så det ska jag göra. Får blogga mer nån annan gång.

Bengt

Min hals har helt rostat igen. Jag låter som Mr Magnusson på TV4-nyheterna. Inget jag är stolt över alls.

Ska bli skönt att vara ledig tills på tisdag. Synd bara att jag ska till Luleå och spela innebandy. Hade mycket hellre stannat hemma, eller åkt till landet för att kurera mig.

Nåväl, nu ska jag hem till exet och fixa med papper... Ska bli spännande att höra vad hon har att säga eftersom hon fick veta att jag är ihop med M igår. Jag tror inte att hon kommer att låta det passera obemärkt.

M är dessutom orolig för att J har ändrat sig och vill ha tillbaka mig. Det hoppas jag att hon inte behöver vara. För jag vill inte ha tillbaka J över huvud taget. Ju mindre jag har med henne att göra, desto bättre kommer jag sova om nätterna.

To do:
Packa
Åka till J
Dricka öl
Åka tåg

Hemmaman

Ensam hemma medan damen är ute och roar sig kungligt på stan. Jag vill knappt tänka på vad som händer... Hon är väl full som en kastrull som vanligt. Hoppas bara att hon har kul och att hon kommer hem i ett stycke. Hon bor ju inte i den bästa delen av stan.

Jobbigt att man nu helt plötsligt ska behöva oroa sig för henne. Det gjorde jag ju aldrig innan, men jag gillade ju henne då också. Och förutsättningarna var desamma vad gäller boende och fylla. Antar att jag kan gå och lägga mig med gott samvete då...

Anyway, jag saknar henne. Men imorgon är det romantisk middag på tu man hand. Falukorv och potatismos står på menyn. Hon fick välja precis vad hon ville... Tur att hon är så enkel att ha att göra med. Ännu enklare kommer det säkert bli efter att hon hällt i sig en av de två flaskorna med rödtjut som hon ska ha med sig... Eller så blir det tvärtom. Men hon har fortfarande ångest för att hon kastade ut mig och Johan i lördags så jag tror att hon kommer att uppföra sig.

I'll let you know!

We've been down this road before
won't you take this fall with me?

the chills

En förkylning på gång igen. Så jävla tråkigt. Jag vill inget hellre än att bara klaga, gnälla och gå hem och lägga mig under täcket. Men så kan man ju inte bete sig har jag förstått... Synd!

Mitt ex, J, ringde nyss. Tydligen har det varit en massa strul med vår vovve. Hon kastrerades när jag var i Ryssland, och nu har det uppkommit komplikationer. J har fått åka in med Smilla till veterinären flera gånger och det kostar såklart en del. Problemet är bara att jag äger hunden, men J har ansvaret. Så jag måste åka hem till J och skriva en massa försäkringspapper och skicka in så att hon kan få tillbaka sina pengar...

J var helt plötsligt väldigt trevlig och tillmötesgående men det beror väl på att det just nu är hon som vill ha pengar av mig, och inte tvärtom... Jag har en ganska bra hållhake på henne nu. Men jag tänker inte utnyttja den. Jag ser ingen som helst anledning att hålla på och bråka med henne om pengar och hund. Jag är en större människa än så...

Eller?

Jag tänker i vilket fall som helst vinna 146 miljoner på Lotto ikväll, så hon kan behålla sina tusenlappar som hon får tillbaka på försäkringen.

Segt

Idag har jag bara glidit runt på jobbet och inte gjort ett skit. Min arbetsplats var borta när jag kom. IT-teknikerna hade varit och snott datorn så jag kunde inget göra...

Jag har kokat kaffe och hämtat vatten till kollegorna. Och så har jag smugit runt och kollat lite på vad mina kollegor gör. Så jävla tråkigt.

Skrev färdigt låten till M igår och spelade in den på min mobiltelefon. Tyvärr är kvaliten katastrof och jag totalpajade slutet, men här är den i alla fall.


Håller dessutom på att bli förkyld. Marre är förkyld och eftersom M har delat sovrum och säng med henne ett par nätter i rad har nu även jag blivit smittad. Inget vidare alls. Hoppas att jag klarar mig utan några större inskränkningar på mina planer.

Till helgen ska jag åka till Luleå och spela innebandy. Det är åtminstone planen. Just nu är vi inte tillräckligt mycket folk, så det ser inte ut som att det kommer att bli nåt. Jag hoppas nästan på att det inte blir av. Då kan jag åka till landet istället och fixa lite där. Ska bli kul som fan i så fall. Jag har inte varit där sen i oktober så jag är lite spänd på hur det kommer att se ut... Sist jag var där såg det ut nåt sånt här.



Hoppas det är sig likt!

Det blir sällan som man tänkt sig

Det blev ett härligt slag på båten vill jag lova. Jag tror att jag, Johan och M kom i säng nån gång runt gryningen. Sen var vi först upp och fortsatte dricka som om det är det enda vi behärskar. Visserligen är vi jävligt bra på det, men man måste ju inte dra det till sin spets varje gång för det, eller?

Det var en av de absolut bästa fester jag nånsin varit på. Synd bara att jag var så in i helvete full hela resan så att jag knappt minns nåt. Vi började runt 16 på fredagen med att festa på Skeppsbar. Sen checkade vi in och gick direkt till buffén där den fria drickan satte käppar i hjulet för en fortsatt festkväll för åtminstone en av deltagarna. Efter middagen gick vi ner till hytten och hade lite fest. Sen börjar det bli lite suddigt...

Vi hamnade i alla fall på dansgolvet större delen av kvällen. Och hade hur jävla kul som helst. Det enda jag minns med säkerhet därifrån är att musiken sög något oerhört hårt. Men om man åker Birka Paradise får man nog räkna med det. Nån gång under kvällen smet jag från dansgolvet och lyckades hamna med Johan och hans kompis i baren. Johan bar in GT och öl på löpande band och jag blev snabbt så full att jag knappt kunde sitta upp. Var tvungen att lämna honom där med all sin sprit. Annars hade jag nog dött.

Hoppade upp på dansgolvet några timmar till efter det tror jag. Sen vet jag inte alls vad som hände tills det var dags att tänka på refrängen på dag ett. Vi sprang runt som tre tokar och försökte växla till oss tior så att vi kunde köpa Ramlösa i läskautomaten. M skulle nödvändigtvis ha en Cola Light vilket både jag och Johan tyckte var fantastiskt kul eftersom M hatar läsk. Vi försökte få henne att inte köpa den, men envis som hon är så blev det min och Johans plikt att se till att hon verkligen drack upp den där jävla sodan. På morgonen när vi vaknade var det nog bara jag som inte var speciellt bakis. Alla andra drog i sig sprit för att mota fan i dörren, medan jag tyckte att det var ganska gott att dricka GT till frukost. Runt lunch såg vårt bord ut så här. Och detta är bara skörden dag två...


Jag älskar spritbutiker dit man kan gå asnitad och barfota för att köpa två sexpack med färdigblandad GT! Systembolaget har en del att lära! M var till och med där i pyjamas och handlade... Snacka om att vi är the perfect match!

Marie var inte så kaxig dagen efter. Hon spydde ner hela hytten så att alla fick fly fältet. Marre snodde min säng i grabbhytten och M gick och lade sig med henne. Jag hade som alternativ att sova med Johan eller hos Marie i spydoften. Tur att jag var så jävla full.


När vi sen kom hem till Stockholm igen gick vi direkt till Mest på Götgatan. Jag är glad att jag passade på att äta där, men ledsen för att jag betalade med kort. Vi tog nämligen springnota på slutet för att servitriserna var så jävla puckade. Men det hela slutade med att de bara lade på alla öl på min nota... oops... Antar att jag förtjänar det eftersom det var min idé.

M åt tyvärr inget på Mest vilket innebar att hon blev fullare än en kastrull. Och då menar jag inte en sån där liten mesig gryta som man kokar sitt frukostägg i på morgonen utan snarare den typen som man plockar fram en gång om året för att få plats med sin tolvkilos julskinka...

Jag och Johan blev inlåsta av M och Annika i köket. Det var ganka ok i några timmar medan melodifestivalen pågick. Vi kunde sysselsätta oss ganska bra därute men trots allt satt våra flickvänner ute i vardagsrummet och vi ville såklart vara med. Så framåt halv elva gick vi ut tillsammans och trodde att vår tid i isoleringscellen skulle vara över. Tji fick vi, för vi blev utkastade ur lägenheten båda två. Vi var helt plötsligt inte välkomna! Man kan ju undra varför vi över huvud taget tog oss dit. Vi kunde lika gärna hängt på Lilla Wien och haft en mycket trevlig kväll ihop bara han och jag. Så vi gick ut och pinkade på M's hus. What goes around comes around tror jag vi tänkte...

På söndagen ringde M och hade rätt mycket ångest så jag sa till henne att det var på sin plats och lovade komma över till henne så att vi kunde snacka igenom det här. Vi var trots allt oroväckande nära att bli singlar igen efter en mycket kort sejour ihop. Så jag åkte hem till henne och sa som det var och vad jag tyckte om hennes beteende dagen innan. Hon tyckte såklart att det var skitjobbigt men det hela fick genom detta en bra lösning och allt blåste över. Värre är det för Johan och Annika som inte riktigt har den förmågan att kommunicera. De hade spelat SMS-pingis igår istället för att träffas och snacka ut vilket såklart inte ledde nånstans. Hoppas att de kan lösa det, men det ser väl inte så lovande ut. Nu är visserligen inte bara den här händelsen deras enda problem, men det är ju ett ypperligt tillfälle att ta nya tag. Snacka igenom allt gammalt groll och börja om på noll istället för att bara gå och tjura på varsitt håll! Vilket fett rim!

Kom just på att två av kollegorna knullade på båten! How sweet is that! Haha...

Anyway, jag och M gillar varandra som fan. Vi har tom outat det på fejsbook nu... Ett stort steg i 2000-talets samhälle!

RSS 2.0