ännu en

En förlust till i EM, och nu är det roliga över. Men det är väl lika bra eftersom vi bara hade dragit ut på lidandet tills på lördag. Nu är det istället ryssarna som kommer att åka ut med buller och bång mot Holland.

Jag har ju inte ens skrivit om allt det skojiga som hände förra helgen... Det måste jag ta och göra nån gång. Var tar all tid vägen?

Ännu en konsert

Jag och min lille bror (han är 8 år yngre men 15 cm längre) var på Where the action is igår. Jäklar i min lilla låda vad bra det var! Trots den snöpliga förlusten i fotbollen kunde man gå därifrån med ett leende på läpparna. Q.O.T.S.A och Foo Fighters var precis så bra som man kan förvänta sig av världsartister. Och lite till tror jag. Helt formidabelt. Måste säga att det är milsvid skillnad på banden som kom från Borlänge/Fagersta och dem från det stora landet i väster. Tyvärr krockade Dinosaur Jr med med fotbollen, men jag har aldrig riktigt gillat dem ändå...

Nu vet jag!

Satt på tunnelbanan hem efter en helt fruktansvärd dag på jobbet. Då ser jag föraren komma ut och slänga nåt i en papperskorg. Det han lämnar efter sig visar sig vara en tom dunk rödvin. Jag antar att det är därför tågen på gröna linjen körs så ryckigt. Jag skulle knappt kunna cykla efter att ha hällt i mig en hel dunk på egen hand.

Men det är kanske inte så konstigt att tunnelbaneförarna skåpsuper å andra sidan. Det måste ju bli väldigt ensamt där framme...

Gavin

Hamnade på Berns igår. Gavin Degraw spelade, och det var en jävligt bra konsert. Har inte hört mer än hans hit, men det gjorde inte så mycket. Helt sjukt bra röst och bandet han hade med sig var grymt bra. Kul med såna artister!

Måste ladda ner lite skivor...

M sov över här inatt. På soffan... Fattar inte riktigt vad som pågår i hennes huvud ibland. Men det är nog bara att vänja sig. Gah!

Vad hände med grönt och brunt?

Var på ICA igår för att handla lite. Blev ganska förvånad när jag såg att dammsugarna (punschrullarna) bytt färg. I samband med fotbolls-EM antar jag att bagarmästaren tyckte att det var en alldeles lysande idé att göra gula och blå dammsugare.

En pårökt bagare tycker att han kommit på en lysande idé inför fotbolls-EM 2008.


I beg to differ...

Fan vad du rockar Mange!

Tingseks nya skiva är helt underbar! Den förra var bra, men här överträffar han sig själv. "I stand here still" är ett mästerverk som svänger mer än Peps gjorde i sin glans dagar. Önskar verkligen att jag hade kommit iväg och se honom med bandet på turnén. Det svängde som fan när han körde akustiskt, så med hela gänget måste det varit fantastiskt.

Själv är jag lite rädd för Tingsek. Jag bodde ju granne med honom, hans bror och några till i Malmö en gång i tiden och det var alltid ett jävla liv i deras lägenhet. Jag jobbade ganska mycket tidiga morgnar så jag var inte alltid så glad för att de hade fest fram till kl 4 på vardagarna.

En gång när vaknade jag av att det var ett jäkla liv ifrån köket gick jag ut för att be mina tjejkompisar dämpa sig lite. När jag kommer ut i köket sitter Tingsek och tre-fyra personer till i mitt kök. Men ingen av tjejerna som jag bodde med var där. Jag slängde helt sonika ut dem ur mitt kök med orden: "Inte nog med att ni nästan jämt har fest i er egen lägenhet, nu sitter ni fan ta mig i mitt eget kök och lever runt också". De blev inte så glada, men jag tror att mina kollektivflickor blev ännu mindre glada. Morgonen efter frågade tjejerna om jag hade träffat Tingsek och de andra, för de trodde att de skulle vara hemma hos oss när de kom hem. Jag var ju tvungen att säga som det var...

Ända sen dess håller jag mig utom synhåll för den gode Magnus. Jag vågar inte ens gå fram och få min skiva signerad...


RSS 2.0