Söderkis

Nu är det klart att jag ska flytta från fashionabla Bromma till Knivsöder... Helt jävla underbart! Ska bli så skönt att slippa J.

Maslow hade så jävla rätt när han gjorde sin behovstrappa. Utan tak över huvudet är det svårt att fungera på nåt annat plan. Bostad är ett enormt basalt behov. Skönt att ha det ordnat, åtminstone för ett bra tag framöver.

Har dessutom legat hemma (dvs ömsom hos J och ömsom hos M) med maginfluensa. Har inte spytt en gång, men jävla så dåligt jag mådde. Åt inte nånting på nästan tre dygn. Bra för figuren, men inte för uthålligheten. Var så jävla matt efteråt. Det kändes framför allt på innebandyplanen.


kontakt

Den här tröttheten som jag känner nu borde vara en följd av en annalkande depression. Det är den enda anledning jag kan hitta åtminstone. Känner mig helt utmattad trots att jag inte gjort mycket annat än haft sex och sovit de senaste två dagarna. Har varit skönt med ledighet. Men jag trodde att man skulle bli utvilad av det. Kanske har jag haft för mycket tid över de senaste dagarna till att fundera över vad som håller på att hända i mitt liv.

Fikade med min före detta igår morse. Känns som en evighet sen. Jag tror att hon ångrar sig lite, men hoppas ändå att hon är lycklig tillsammans med sin nya kille. Själv hoppas jag på att nån gång vara lycklig tillsammans med M. Det behöver absolut inte betyda att vi ska vara ihop, bilda familj och köpa hus tillsammans. Utan att vi kan landa nånstans i vår relation. Kompisar, älskare, sambos eller livskamrater. Just nu är allt så jävla snurrigt och trevande. Det enda jag vet med säkerhet är att jag vill ha henne. Och jag tror att det är besvarat...

Jag tänker för mycket...

----------

The girls who dig all your mental scars
and the boys who pat you on the back
our lives will take different paths
but I'll still be cheering you on...

Förvirrade Fredag

Sista dagen innan en veckas semester. Hade tänkt åka till Sälen med min sambo, men jag har ingen sambo att åka till Sälen med längre. Sambon saknar jag inte så mycket, men Sälen hade varit kul att uppleva igen. Det var längesen.

Däremot saknar jag lite kvinnlig närhet. Men min KK är helt frånkopplad och håller rejäl distans till mig. Vi har inte träffats ordentligt sen förra veckan, och hon skickar tvetydiga budskap. Ibland är jag guld värd och det bästa som finns och ibland vill hon knappt prata med mig. Vet inte riktigt var jag har henne. Det är lite tråkigt eftersom jag gillar henne som fan, även om jag vet att vi aldrig någonsin kommer att bli ihop. Hade gärna legat på soffan med henne i helgen och glott på skidskytte, men det blir inget med det.

Kvällens utgång är inställd också så jag funderar på att gå på bio. Imorgon ska jag på födelsedagsfest och på söndag är det årets första innebandymatch. Ska bli kul, men det kommer att göra ont. Har inte spelat på så länge. Tränade lite styrka igår och det känns idag vill jag lova. Det var alldeles för länge sen jag använde musklerna. Måste få lite rutin på det. Så fort jag vet var jag ska bo ska jag köpa ett träningskort på ett gym i närheten. Men det kanske bli billigare att köpa en pull-up bar och en pilatesboll. Men det är ju så svårt att hålla motivationen uppe när man ska träna hemma.

energibov

Så är då ett över två år långt förhållande över. Förlovade i ett och ett halvt av dem. Men det är väl inte så mycket att göra åt saken. Känns inte så tungt heller. Och jag har fått mina utskällningar för att jag inte sörjer tillräckligt mycket...

Vet faktiskt inte riktigt vad det kan bero på att jag inte reagerar med så mycket sorg som hon tycker jag borde. I ärlighetens namn är jag förvånad själv över hur lite jag känner. Hoppas bara att det inte är så att jag stänger inne känslorna, utan att det faktiskt är så att jag inte bryr mig särskilt mycket.

M kan visserligen ha med saken att göra också. Hon är min officiella rebound-chick. En riktigt bra sådan också.

Jag tror att förhållandet jag varit i stulit mer energi från mig än vad det givit de senaste månaderna. Igår var jag för första gången på hur länge som helst på fest. Vi åkte fram och tillbaka till Uppsala för att partaja. Det hade jag aldrig gjort för nån månad sen. Det hade varit alldeles för omständligt. Ännu bättre var att jag hade supertrevligt på festen.

---

Börjar allt mer inse att jag och M aldrig kommer att få det bra ihop. Det är ju synd eftersom jag gillar henne grymt mycket. Hon är inte intresserad av en förhållande med mig, och om jag ska vara ärlig vet jag ju också om att det aldrig kommer att funka mellan oss. Men jag vill ju så gärna att det ska göra det. Hon är så jävla cool och snygg.

Jag vill inte hem

Sitter här och sover på jobbet. M kom hem kl 2 inatt efter en kväll på krogen. Jag hade väl sovit en dryg timme då. Hon pratade i telefon med en gemensam kollega, så jag kunde ju inte sova. Sen tyckte hon att jag skulle hålla mig vaken också så att vi kunde ligga med varandra. Lite lättare att hålla sig vaken för den sakens skull. Men lite segt att jag var tvungen att gå upp kl 5 i morse.

Ännu svårarare var det att gå upp eftersom jag låg bredvid en otroligt vacker tjej som låg i en varm säng och luktade gott. Nåväl... Med lite tur kan vi träffas nästa vecka eller nåt sånt igen. Hon jobbar ganska mycket nätter nu och så ska hon iväg på en fest i Uppsala som jag var bjuden på ett tag. Men efter att jag lockade iväg M från nyårsfesten vet jag inte om jag är så poppis i den kretsen så jag stannar hemma. Planen om jag följde med var i så fall att vi skulle ta sista tåget hem från Uppsala och det innebär ju i så fall att kvällen skulle bli ganska kort. Vi får försöka hålla oss ett tag till.

Så hela denna helgen ska jag sova hemma i lägenheten. Inte så lockande alls. Som det ser ut nu ska sambon flytta till en annan lägenhet på söndag, men jag vill fan inte bo kvar i vår lägenhet. Eller hennes lägenhet som det egentligen är. Men eftersom hon inte har råd att betala hyran vill hon nog att jag ska bo där och hon ska bo gratis hos sin mamma, toyboy eller nån annan.

Back in the market

Då var man singel igen. Inte för att jag snedsteppade med M, utan för att min sambo gjort det. För tredje gången gillt. Hon lovar och svär att hon inte gjort något, men det är lite väl uppenbart tycker jag. Han har bjudit henne på middag, fest och allt möjligt. Hon har bedyrat att de bara är kompisar. Men efter den senaste veckans vistelse i Sälen har hon varit otroligt frånvarande. Hon har inte varit så frånvarande sen hon var otrogen mot mig förra gången...

Nu pallar jag inte mer. Visst, jag var otrogen mot henne också, men hon ledde ändå den statistiken med 3-0 innan jag ens tänkte på att ligga med nån annan. Jag är glad att jag gjorde det åtminstone. För nu har jag i alla fall nånstans att bo...

Inte så jävla lätt att få tag i en lägenhet heller, men jag har lagt ut lite krokar på jobbet. Har en kollega som har letat lägenhet ett tag nu, så jag får hoppas på att hon har några kontakter kvar som hon kan nyttja. Ska bli ganska skönt att bo själv faktiskt. Och kanske ha ett förhållande där vi har varsin lägenhet. Samboskap är jobbigt. Jag vill kunna vara mig själv utan att känna en massa krav från en partner.

Undrar bara vad vi ska göra med hunden och sommarstället. Usch...


Och det var eftermiddag den första dagen

Satt hemma i min ensamhet igår och drack lite cider och åt färsk tonfisk. Tänkte softa lite framför Punch Drunk Love med Adam Sandler och kanke titta på lite raketer framåt tolvdraget.

---

Det är verkligen skitsvårt att koncentrera sig. Mina tankar faller bara på en sexig kvinnokropp med yppiga och väldigt fasta bröst. Jag har som plan att förklara varför. Måste bara fokusera...

---

M ringde vid 19-tiden och tyckte att jag skulle komma in till stan med dem. Hon trodde att hon skulle kunna fixa in mig på festen. Så jag hoppade in i duschen för att snabbt kunna dra in till Mariatorget och träffa dem. När jag kom ut ur duschen ringde hon och sa att det nog inte alls skulle gå. Tydligen var det nån väntelista för att komma in. Och jag var inte speciellt intresserad av att stå i regnet och vänta på att få komma in på ett ställe där jag egentligen inte ville vara.

Så jag satte mig och käkade lite god mat istället. Då ringer M och säger att det hade varit jättelätt för mig att komma in på festen. Men hon hade redan tröttnat på festen och ville komma hem till mig istället för att fira tolvslaget. Det sa jag såklart inte nej till. Vid tiodraget kom hon hemvinglande till mig med 1,5 vinflaska och en flaska cava i högsta hugg. Hon var ganska bra i gasen och vi satt i soffan och snackade skit och lyssnade på Foo Fighters. Framåt tolvtiden satte vi på Ettan och kollade in Jan Malmsjö och raketerna som alla rikemän brände av. Mycket trevligt att stå på balkongen och dricka lite cava och skåla in nyåret med henne som jag tycker så mycket om.

Flera gånger under kvällen ringde hennes kompisar från festen och undrade var fan hon höll hus. Hon påstod att vi inte fick tag i taxi, vilket visserligen inte kändes helt orimligt. Men ingen av oss var speciellt sugen på att åka in alls. Men efter tolv kände hon att hon måste åka in till stan för att träffa dem så vid 00.40 lyckades vi få tag i en bulle som skulle ta oss till Mariaberget. När vi hoppat in i taxin ringde hennes kompis och undrade var fan hon höll hus. Då sa M att vi satt i en taxi på väg in till stan. Då utbröt värsta bråket och alkoholinducerade tårar flödade på båda sidor. M's kompis hade redan lämnat festen och gått hem till en annan polare. Hon vägrade att uppge adressen så vi fick dirigera om taxin så att den tog oss hem till M's lägenhet istället. Där var det redan bäddat i soffan för kompisen men eftersom hon inte ville komma över längre satt vi nu själva i M's lägenhet istället för hemma hos mig.

Vi hängde i soffan och lyssnade på musik och hällde i oss lite cava till i henes iskalla och lyhörda lägenhet nån timme till. Vid halv tre eller så ska vi gå och lägga oss. Jag var inte alls speciellt sugen på att sova på hennes lilla soffa så vi kröp båda två ner i hennes loftsäng. Hon hade värsta pyjamasen på sig och jag var också ganska påklädd, men det var ändå svårt att hålla tankar och händer i styr. Vi var båda två ganska inställda på vad vi ville skulle hända. Men samtidigt fanns såklart en jätteoro hos oss båda för att sex skulle förstöra en underbar kompisrelation. Jag hoppas, och tror, att det inte blev så ändå. Sexet var helt jävla fantastiskt, och hade det inte varit för att hon skulle upp och jobba idag och att jag var så jävla trött hade vi nog hållit på hela natten. Sen blev det såklart en gång till på morgonen innnan hon var tvungen att stressa upp och sticka iväg.

Vi snackade en del om vad som kommer att hända i fortsättningen mellan oss, och det känns som om vi båda är ganska överrens om vad som måste hända. Vi kan inte vara tillsammans eftersom vi är för olika som personer. En kompisrelation kommer troligen att funka bra länge till, men numera med ett litet extra tillägg. Kan inte bärga mig tills vi får möjlighet att träffas och ligga igen. Så bra var det...

Igår lyckades jag dessutom med konststycket att skicka ett mess som egentligen var ämnat till M till min sambo. Lyckligtvis var det inget allvarligt, men det lyckades ändå reta upp henne så pass mycket att hon är apförbannad på mig nu. Orkar inte bry mig. Hon har varit så jävla frånvarande sen hon åkte upp till Sälen, och det har hon fan inte varit sen hon var otrogen mot mig förra gången. Ganska säker på att hon också fått sig lite till livs den senaste tiden... Vi får väl se hur det här utvecklar sig. Antagligen inte till det bättre.

På vägen hem från M nu vid lunchtid träffade jag dessutom vår gemensamma kollega som just gått av sitt arbetspass. Han fattade att jag inte sovit hemma inatt. Jag fick ljuga mig blå för honom. Det var lite jobbigt, men jag har svårt att tänka mig att han skulle fatta några som helst misstankar. Kunde blivit lite jobbigt...

Fick förresten ett mess från Mange kl 03.45 där det bara stod "Händerna på täcket!". Messade just tillbaka och berättade att det var ett befogat råd, men att det kommit nån timme för sent... Nu ska jag gå och dagdrömma lite om jävligt okonstlad och fulkomligt fantastiskt sex utan några som helst förväntningar. Fy fan vad skönt... Jag längtar efter att få njuta av hennes kropp igen.

RSS 2.0