12 h

Just nu är det över tolv timmar kvar tills vi ska gå till MVC och se hur det står till med det lilla livet som simmar runt i M's innersta. Ska bli väldigt spännande att höra hur gammalt fostret är och kanske t o m få veta hur chanserna ser ut.

Jag trodde att år 2008 började på värsta tänkbara sätt, men får vi inte ordning på det här så riskerar år 2009 att inledas ännu värre. Drömscenariot är att vi får ihop vår skit och hittar ett sätt att vara tillsammans igen och lever tillsammans som en liten familj som väntar tillökning. Ett lite sämre men ändå uthärdligt scenario är att vi gör slut, fortsätter att umgås och väntar ett gemensamt barn. Det kommer visserligen att kännas konstigt eftersom det i så fall kommer att vara som att jag har barn med en kompis... Det absolut värsta som kan hända är att barnet inte klarar sig. Vårt förhållande kommer definitivt inte att klara den smällen, och det är tveksamt ifall jag och M som personer kommer att klara det.

Så förhoppningen nu är att inledningen på 2009 blir bättre än innevarande år. Men det får gärna bli mer turbulent och allt annat det innebär att vänta barn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0