Imorgon: Hovet

Det är dags att slipa grillorna inför morgondagens batalj på Johanneshovs isstadion. Ordföranden i AIK har i dagens Aftonbladet gjort en av årets mest minnesvärda kommentarer angående att Hovet är utsålt tre dagar innan match:

Jättekul. Och det är AIK som lockar det största intresset, inte Leksand - faktiskt, säger Hedenström.

Hur vet han det med säkerhet? Bara för att merparten av biljetterna är sålda i Stockholm? Det finns gott om inflyttade Leksingar här. Även de från Skåne som undertecknad. Undrar varför Leksands IF har ett av de bästa (om inte det bästa) publiksnittet i Allsvenskan, både hemma och borta... Har säkert nåt med AIK att göra det också.

I vilket fall som helst ska det bli jävligt kul att gå imorgon. Ska gå med M som jag inte träffat på 1,5 vecka. Hon är ju ingen van hockeybesökare precis. Så morgondagens match blir säkert en kul upplevelse för henne. Tyvärr har jag fått tag i rätt taskiga platser långt ner i kurvan på AIK-sidan... Men å andra sidan får vi se Leksandsklacken leva runt på Hovet. De brukar ju bjuda på ganska god stämning. Hoppas bara att killarna på isen är på samma humör. Sist mot Huddinge var det inte speciellt mycket att vara stolt över, åtminstone inte till att börja med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0